Cheeseburger med hvitløksmajones


30 min.

Er du blant dem som elsker en skikkelig cheeseburger bør du prøve denne oppskriften. Hemmeligheten ligger i den fyldige hvitløksmajonesen som harmonerer perfekt med den salte osten og det saftige kjøttet.

Ingredienser

  • CHEESEBURGER:
  • 1 stk egg
  • 400 gram kjøttdeig
  • 1 ts salt
  • 0.5 ts pepper
  • 2 ss Mills Soyaolje
  • 4 skiver cheddar
  • 4 stk hamburgerbrød
  • 4 saladblader av crispisalat
  • 8 skiver tomat
  • 1 stk liten rødløk, i skiver
  • 8 skiver sylteagurk (valgfritt)
  • HVITLØKSMAJONES:
  • 165 gram Mills Ekte Majones
  • 1 fedd hvitløkk, presset

Slik gjør du

  • Cheeseburger:

  • Pisk egget og bland det med kjøttdeig, salt og pepper i en bolle. Ikke kna deigen for mye, da kan burgerne bli for kompakte.

  • Del deigen i fire og form den til runde burgere.

  • Varm opp en stekepanne med Mills Soyaolje på middels varme. Stek hamburgerne i cirka 5 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekt.

  • Legg på en skive ost på hver burger og legg så et lokk over pannen for at osten skal smelte.

  • Del burgerbrødene i to og varm snittflaten i tørr panne i cirka to minutter.

  • Hvitløksmajones:

  • Lag hvitløksmajonesen ved å blande sammen Mills majones og presset hvitløk.

  • Server burgerne i hamburgerbrød med crispisalat, hvitløksmajones, og skiver av tomat, rødløk og sylteagurk. Smør gjerne litt hvitløksmajones på snittflaten på burgerbrødtoppen om du vil ha en ekstra saftig burger.

  • Tips! Har du ikke tid til å lage hvitløksmajonesen selv? Prøv Mills middags-mayo med hvitløk, en lettere og frisk smaksmajones på flaske.