Fylt brød med egg, skinke og ost


40 min.

Dette smakfulle brødet er bedre kjent i England som ”breakfast in bread” og kan fort bli en ny frokostfavoritt. Brødet er fylt med en fyldig egge- og skinkesalat og gratinert med ost. Del opp brødet og du har frokostskivene klare.

Ingredienser

  • 4 stk egg
  • 1 stk rød paprika
  • 2 stk vårløk
  • 200 gram strimlet skinke
  • 100 gram revet ost
  • 0.5 ts salt
  • 0.5 ts pepper
  • 1 pose Mills Ekte Majones
  • 1 stk brød

Slik gjør du

  • Varm opp ovnen til 220 grader.

    Kok eggene til de er hardkokte, rundt 8-10 minutter.

    Skjær paprikaen i små terninger og strimle vårløken. Kutt de kokte eggene i små terninger.

    Bland sammen egg, paprika, vårløk, skinke og revet ost i en bolle. Dryss over salt og pepper. Tilsett 1 pose (165 gram) Mills majones og bland det hele godt sammen.

    Skjær ut brødet på langs, ca. 4 cm dypt, og fyll hullet med egg- og skinkeblandingen.

    Stek brødet på midterste rille i 20 minutter.

     

    Tips! Fylt brød kan også lages i porsjoner. Bruk 4 store rundstykker i stedet for brød og fordel fyllet i rundstykkene. Reduser da steketiden til 12 minutter.