Hjemmelaget eggesalat


20 min.

Eggesalat er en klassiker som passer både til brødskiven, koldtbordet og spekematbordet. Vi har tilsatt sennep og vårløk i eggesalaten for ekstra god smak og runder den av med frisk smak av syrlig sitron. Prøv denne neste gang du inviterer gjester, eller lag den til frokosten eller matpakken.

Ingredienser

  • 6 stk hardkokte egg, grovhakket
  • 0.5 pk Mills Ekte Majones
  • 2 ss vårløk, finhakket
  • 1 ts sennep
  • 0.5 ts sukker
  • 0.25 stk sitron, saften

Slik gjør du

  • Kok eggene i cirka 10 minutter, til de er hardkokte.

  • Tips! Lurer du på hvordan du koker egg? Følg vår enkle guide og du trenger aldri mer ergre deg over for bløte eller harde egg: Slik får du perfekt kokte egg – hver gang

  • Grovhakk eggene, finhakk vårløken og ha det i en bolle.

  • Bland sammen Mills majones, sennep, sukker og sitronsaft i en bolle. Tilsett egg og vårløk, og rør forsiktig rundt.

  • Tips! Har du dårlig tid, eller har bare lyst til å gjøre det litt enkelt? Prøv gjerne Delikat sin ferdige eggesalat!