Remulade er perfekt følge til stekt fisk og fiskepinner, og også uunnværlig på smørbrødet med roastbiff og rå løk. Denne nydelige varianten med kapers og sylteagurk smaker friskt og syrlig, og du trenger kun 5 minutter for å lage den selv!

Ingredienser

4 porsjon

2 ss sylteagurk
2 ss kapers
0.5 stk sitron
0.5 ts salt
0.25 ts pepper
1 neve frisk persille

Produkter i oppskriften

Tube med Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951. Les mer

Kommentarer

  • Kamal

    Takk

  • Signe Marie Antonsen

    Har ikke laga remulade siden 60tallet da jeg jobbet på restaurant. Bare kjøpt. Fikk litt lengt tilbake….. Nydelig var den.

    • Cecilie,

      Så hyggelig at remuladen smakte, Signe Marie! Takk for tilbakemelding, og lykke til hvis du lager den igjen 😊

  • Wenche

    Lett å lage og virkelig god😍

    • Cecilie,

      Så hyggelig å høre at remuladen faller i smak, Wenche! Lykke til med matlagingen 😊

  • Tor Morten Pettersen

    Fulgte oppskriften, men la til litt gressløk da var den helt nydelig.

    • Cecilie

      Hei Tor Morten! Det høres nydelig ut med litt gressløk i remuladen. Lykke til med matlagingen! 🙂

      • Charlotte Angelica

        Jeg sitter og spiser innbakt torsk, kjøpt i fiskerisonen på Meny.OG da selvsagt remulade m.m. Neste gang skal jeg lage remulade selv og gjøre som deg, dvs ha litt gressløk oppi også. Takk for tipset. Charlotte Angelica 🤗

  • Randi Johanna Valland

    Kjempegod, brukt oppskriften mange ganger.😋

    • Cecilie

      Så hyggelig å høre at remuladen faller i smak, Randi Johanna! Lykke til med matlagingen! 🙂

  • Hansi Borkenhagen

    Prøve en gang med presset
    Løk, sennep, majones ,persille. Din oppskrift minner mer om Tartar sausen..

    Hilsen Hansi Borkenhagen

    • Cecilie

      Takk for tipset, Hansi! Din variant skal vi prøve en dag. God sommer til deg! 🙂

  • Torunn K Hove.

    Har ikke kapers. Kan den lages uten ?
    Kan jeg bruke tørket persille, hvor mye ?

    • cecilie

      Hei Torunn! Det går fint å lage remuladen uten kapers. Du kan eventuelt tilsette litt mer sylteagurk. Ønsker du å bruke tørket persille vil jeg tro at circa 1,5 ts passer fint, men anbefaler å smake deg litt frem. Lykke til! 🙂

  • JH

    Beste remuladen jeg har smakt! Tar en ts rømme i, takk til Mills!

    • Anne Cathrine

      Takk for hyggelig tilbakemelding. Det er alltid trivelig når oppskriftene våre faller i smak 😊

  • Sissel Åkre

    Jeg lager majonesen selv og blander med rømme, citronsaft og hakkede sykteagurker. Litt pepper og en klype sukker må til! Mange lurer på hvorfor den er så god og hemmeligheten er det lille slte.

    • Anne Cathrine

      Takk for tipset! Litt sødme er med på å gi fin balanse og ekstra god smak 😊

  • Anlaug Marie Mork

    Jeg bruker en kartong rømme og en pakke majones. Smaker til med salt, pepper og litt karry. 😊

    • Anne Cathrine

      Takk for tipset! Det høres veldig godt ut, Anlaug 😊

  • Irene Lindstrøm

    Jeg holder en knapp på min mors oppskrift. Hun brukte samme innhold som dere, men blandet inn pisket krem. Dette synes jeg gjør «susen», bare prøv!
    Vennlig hilsen Irene L

    • Lisbeth

      Det er jeg helt enig i 🙂 Har også bestandig gjort det 🙂

    • Kari Moltzau

      Helt enig.Da blir det ekte remulade.

    • Toril Larsen

      Metoo 😃

    • Anne Cathrine

      Gamle oppskrifter skal man ta vare på og din mors høres også veldig god ut, Irene 😊Fordelen med å lage remuladen uten kremfløte er at holdbarheten blir lenger, minst en uke elle lenger. Vår oppskrift passer også for de som ikke tåler meieriprodukter.

      • June Elisabeth

        Går det an å lage remulade uten egg?

        • Anne Cathrine

          Hei June Elisabeth! Det er fullt mulig å lage remulade uten egg. Det du må gjøre da er å lage en vegansk majones først, og deretter tilsette sylteagurk, kapers og krydder. Dessverre har ikke vi en oppskrift uten egg på våre sider så jeg anbefaler at du søker etter oppskrift på vegansk majones på google. Lykke til 😊

    • Oddfrid

      Jeg bruker også pisket kremfløte. Bruker laktosefri, den har bedre holbarhet.

  • Torunn Krokeide Hove.

    Dette må jeg prøve 😀 Hvor lang holdbarhet, sånn ca ?

    • Kari Moltzau

      Siden det er krem i den ville jeg ikke oppbevart den mer enn Max 1 dag. Lag bare det du trenger.

      • Anne Cathrine

        Det er ikke krem i denne oppskriften, Kari, og det gir lenger holdbarhet. I alle fall en uke 😊

    • Anne Cathrine

      Denne oppskriften er uten krem og det gir remuladen lenger holdbarhet, minst en uke.