Hjemmelaget skagenrøre


20 min.

Skagenrøre er en klassisk skalldyrsalat som egner seg godt på brødskiven, til koldtbordet, eller servert til forrett med litt salat, mini toast eller avokado. Dette er en frisk og smakfull salat med nydelige smaker fra sitron, dill, reker og krepsehaler.

Ingredienser

  • 200 gram pillede reker
  • 200 gram rensede krepsehaler
  • 0.5 stk rødløk
  • 4 kvaster dill
  • 1 dl crème fraîche
  • 165 gram Mills Ekte Majones
  • 0.5 stk sitron, saften

Slik gjør du

  • Pill rekene og rens krepsehalene dersom du har ferske reker og krepsehaler.

  • Finhakk rødløk og dill.

  • Ha creme fraiche og Mills Majones i en bolle og rør sammen. Tilsett saften fra sitronen, rødløk og dill.

  • Ha i reker og krepsehaler og rør det hele sammen. Tips! Om du ønsker kan du også tilsette ørretrogn, løyrom eller lodderogn.

  • Server gjerne skagenrøre med fersk eller ristet loff.

  • Tips! Har du dårlig tid? Prøv Delikat Skagensalat.