Hvitløksmajones


10 min.

En god hvitløksmajones inneholder akkurat passe mengde hvitløk. Bruker du for mye kan det overdøve de andre, gode smakene i retten. Et annet lurt tips er å velge så fersk hvitløk som mulig, da gammel hvitløk fort kan gi en sterk og stram smak.

Ingredienser

  • 165 gram Mills Ekte Majones
  • 1 fedd fersk hvitløk, presset

Slik gjør du

  • Tips! Hvordan vet du om hvitløken er fersk? Har hvitløken grønn kjerne og har krympet i skallet sitt, er den mest sannsynligvis gammel. Du kan også kjenne det på lukten. Fersk hvitløk lukter friskt og mildt, mens gammel hvitløk gjerne får en stram lukt.

  • Lag hvitløksmajonesen ved å blande sammen Mills majones og presset hvitløk.

  • Hvitløksmajones smaker fantastisk på burgeren, eller som en dipp til pommes frites, potetbåter eller andre grønnsaker.