Innbakt egg i rundstykke med kaviar

Enkelt
240 min.
Halvgrove rundstykker med innbakt egg er overraskende enkelt å lage, og ikke minst morsomt å servere når du har gjester til frokost eller lunsj.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Smuldre gjæren i melet og tilsett vann og melk. Elt deigen med kjøkkenmaskin med eltekrok i cirka 10 minutter. La deigen heve på kjøkkenbenken i to timer.

  2. I mellomtiden koker du egg i åtte minutter til de er hardkokte. Avkjøl og skrell eggene.

  3. Del deigen i 10 emner. Trykk hvert emne flatt, legg et hardkokt egg i midten og brett deigen rundt. Legg rundstykket med skjøten ned og la det etterheve på en bakeplate i 30 minutter.

  4. Sett bakeplaten med rundstykkene i ovnen på 230 °C og stek i cirka 15 minutter. Avkjøl på rist.

  5. Del rundstykkene i to og server med Mills kaviar.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Mills kaviar tube. Foto.

Mills Original kaviar

Lignende oppskrifter

Hjemmelaget eggesalat og brød. Foto.

Hjemmelaget eggesalat

Enkelt
20 min.
Fylt brød med egg, skinke og ost

Fylt brød med egg, skinke og ost

Enkelt
40 min.
Fylte butterdeig med eggesalat

Fylt butterdeig med frisk eggesalat

Enkelt
35 min.