Kremet fiskesuppe med kaviar

Enkelt
30 min.
Visste du at fiskesuppen får ekstra god smak når du tilsetter kaviar? Kaviaren tilfører en nydelig røkt smak og er full av den femte smaken, umami. Denne enkle fiskesuppen er ferdig på en halvtime og passer godt både til hverdag og til fest.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Skjær gulrøtter, purreløk og sellerirot i strimler.

Varm opp Mills Soyaolje i en kjele. Fres gulrøtter, purreløk og sellerirot i 3 minutter. Dryss over mel og rør rundt et par ganger.

Ha i fiskebuljong, melk og fløte, kok opp og la suppen småkoke i 15 minutter.

Tilsett fisk og kaviar, og la suppen småkoke i 5 minutter til.

Smak til med salt og pepper, og dryss over litt frisk gressløk eller persille.

Antall porsjoner:

  • 4 stk gulrøtter
  • 1 stk purreløk
  • 1 stk sellerirot, liten
  • 1 ss Mills Soyaolje
  • 3 ss hvetemel
  • 1 liter fiskebuljong
  • 3 dl melk
  • 2 dl fløte
  • 4 ss Mills Original kaviar
  • 300 gram laks, i biter
  • 300 gram torskefilet, i biter
  • 0.5 ts salt
  • 0.5 ts pepper
  • 1 ss frisk gressløk eller persille

Lignende oppskrifter

Mills_Frisk_potetsalat

Frisk potetsalat

Enkelt
15 min.
Eplesalat og ingredienser. Foto.

Eplesalat

Enkelt
20 min.
Kylling satay

Kylling Satay

Middels
60 min.