Kremet rosenkålsalat med bacon


15 min.

Denne kremede rosenkålsalaten med bacon og chili er et spennende tilbehør til ribbe, så vel som kalkun og lutefisk. Salaten er enkel å lage, knasende god og full av smak.

Ingredienser

  • 600 gram rosenkål, fersk eller frossen
  • 2 ss Flytende Melange
  • 150 gram bacon
  • 0.5 stk rød chili (valgfritt)
  • 165 gram Mills Ekte Majones
  • 1 ts pepper

Slik gjør du

  • Kok opp en kjele med vann på høy varme og ha i rosenkålen når vannet fosskoker. La den koke i 5 minutter. Sil av vannet.

  • Varm opp en stekepanne med Flytende Melange på middels høy varme og fres baconet til det er sprøtt, cirka 5 minutter.

  • Del opp chili i tynne skiver.

  • Ha rosenkålen og chilien over i stekepannen og fres i 3 minutter sammen med baconet.

  • Ha alt over i en bolle og avkjøl.

  • Tilsett Mills Majones og pepper, rør alt godt sammen og server.