Kyllingsalat med karridressing

Enkelt
25 min.
Kyllingsalat er en lett og frisk favoritt som passer like godt til lunsj som til middag. Denne varianten er toppet med en deilig dressing av karri og lime, som setter ekstra god smak på salaten.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Karridressing:

Bland sammen Mills majones, karripulver og limesaft i en liten skål.

 

Kyllingsalat:

Varm opp en stekepanne på middels høy varme med Flytende Melange. Krydre kyllingfiletene med salt og pepper.

Stek kyllingfiletene i cirka 2 minutter på hver side, slik at de får en gyllen og smakfull stekeskorpe. Legg på lokk eller dekk stekepannen med aluminiumsfolie og senk varmen til lav. La kyllingfiletene steke videre under lokk i cirka 10 minutter.

Kutt agurken i to og del den i strimler med en ostehøvel eller potetskreller. Del mangoen og avokadoen i skiver. Finhakk chilien.

Ha salatblanding i skålene og legg på agurk, mango og avokado. Dryss over finhakket chili.

Del kyllingfiletene i skiver og ha over salaten. Topp kyllingsalaten med karridressing.

Antall porsjoner:

  • KARRIDRESSING:
  • 1 pose Mills Ekte Majones
  • 1 ss karripulver
  • 1 ts limesaft
  • KYLLINGSALAT:
  • 3 ss Flytende Melange
  • 500 gram kyllingfilet
  • 0.5 ts salt
  • 0.5 ts pepper
  • 1 stk agurk
  • 1 stk mango
  • 2 stk avokado
  • 1 stk chili
  • 200 gram salatblanding (babyleaf mix, feldsalat eller gourmetblanding passer godt)

Lignende oppskrifter

Brokkolisalat med eple og bacon. Foto.

Brokkolisalat med eple og bacon

Enkelt
20 min.
Pitabrød med svin og karrimajones. Foto.

Pitabrød med strimlet svinekjøtt og karrimajones

Enkelt
20 min.
Kremet kyllingsalat med eple. Foto.

Kremet kyllingsalat med eple

Enkelt
30 min.