Kyllingsandwich med chiliaioli

Enkelt
20 min.
Om du har lyst på en skikkelig digg lunsj eller en kjapp middag, så er kyllingsandwich en sikker vei å gå. Et saftig kyllingbryst mellom to knasende sprø brødskiver, fylt med aioli, avokado, tomat og salat, smaker fantastisk og er raskt å lage. Med denne fremgangsmetoden for steking av kyllingbryst, er du dessuten garantert en skikkelig saftig kylling.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Chiliaioli:

  1. Bland sammen majones og chilipulver i en liten skål.

  2. Press hvitløken med en hvitløkspresse og rør det inn i majonesen.

Sandwich:

  1. Varm opp en stekepanne til middels varme og ha i Flytende Melange. Når fargen på Melange er nøttebrun betyr det at margarinen har 180 grader, som er perfekt steketemperatur for kylling.

  2. Stek kyllingbrystene i 2 minutter på hver side. Skru temperaturen på platen ned til lav, legg på lokk og la kyllingbrystene steke videre i 7 minutter.

  3. Rens tomat og avokado, og skjær grønnsakene i skiver.

  4. Rist brødskivene med en brødrister eller under grillelementet i ovnen. Smør rikelig med chiliaioli på de ristede brødskivene.

  5. Legg på salat, tomatskiver, kyllingbryst og avokado mellom to ristede brødskiver, og server.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Mills_Frisk_potetsalat

Frisk potetsalat

Enkelt
15 min.
Eplesalat og ingredienser. Foto.

Eplesalat

Enkelt
20 min.
Kylling satay

Kylling Satay

Middels
60 min.