Lefserull med kremet lakserøre

Enkelt
20 min.
Lefserull er en klassiker på koldtbordet som er enkel å lage, og som i tillegg kan tilberedes dagen i forveien. Fylt med en nydelig kremet lakserøre med røkelaks og dill, vil disse trolig forsvinne på et blunk. Oppskriften gir cirka 16 biter.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Finhakk røkelaksen og rødløken, og ha det over i en miksebolle.

  2. Tilsett Mills Majones, dill, salt og pepper, og rør sammen til du har en kremet lakserøre.

  3. Legg ruccula på lefsene og bre et tynt lag med lakserøre på topp.

  4. Rull lefsen godt sammen og del i biter på cirka 3 cm.

Antall porsjoner:

  • 200 gram røkelaks
  • 0.5 stk rødløk
  • 2 poser Mills Ekte Majones
  • 2 ss dill, finhakket
  • 0.5 ts salt
  • 0.5 ts pepper
  • 4 stk potetlefser
  • 40 gram ruccula

Produkter i oppskriften

Mills ekte majones tube. Foto.

Mills Ekte Majones

Lignende oppskrifter

Lefserull med varmrøkt laks. Foto.

Lefserull med varmrøkt laks og dijonnaise

Enkelt
40 min.
Amerikanske mayonnaise biscuits. Foto.

Amerikanske mayonnaise biscuits

Enkelt
35 min.
Lun leverpostei med bacon og urter

Lun leverpostei med bacon og urter

Enkelt
15 min.