Lefserull med kremet lakserøre


20 min.

Lefserull er en klassiker på koldtbordet som er enkel å lage, og som i tillegg kan tilberedes dagen i forveien. Fylt med en nydelig kremet lakserøre med røkelaks og dill, vil disse trolig forsvinne på et blunk. Oppskriften gir cirka 16 biter.

Ingredienser

  • 200 gram røkelaks
  • 0.5 stk rødløk
  • 2 poser Mills Ekte Majones
  • 2 ss dill, finhakket
  • 0.5 ts salt
  • 0.5 ts pepper
  • 4 stk potetlefser
  • 40 gram ruccula

Slik gjør du

  • Finhakk røkelaksen og rødløken, og ha det over i en miksebolle.

  • Tilsett Mills Majones, dill, salt og pepper, og rør sammen til du har en kremet lakserøre.

  • Legg ruccula på lefsene og bre et tynt lag med lakserøre på topp.

  • Rull lefsen godt sammen og del i biter på cirka 3 cm.