Peanøttfudge

Enkelt
80 min.
Fantastisk god fudge, med en uslåelig kombinasjon av søtt og salt. Himmelsk myke og en klar dessertfavoritt både til fest eller som helgekos.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Sett frem porsjonsformer i papir eller kle en firkantet form (ca. 20×20 cm) med bakepapir. Varm opp margarin, fløte og peanøttsmør i en liten kjele under omrøring. Blandingen skal smelte helt og er ferdig når det begynner å boble lett.

Hell blandingen over i en bolle sammen med lønnesirupen og rør raskt inn melisen. Hell over i formen, eller i små porsjonsformer.

Strø de hakkede, salte peanøttene på toppen og la stå i kjøleskapet i minst en time. Kutt i biter eller server i porsjonsformene. Fudgen oppbevares kjølig.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Brownie

Brownie med peanøttsmør

Enkelt
50 min.
dessert_quesadilla

Dessertquesadilla

Enkelt
15 min.
Peanøtt- og bananbrød

Peanøtt- og bananbrød

Enkelt
60 min.