Denne smaksrike vegetarmiddagen blir raskt en ny favoritt! Quesadilla består av to sprøstekte tortillaer fylt med smeltet ost og andre godsaker. Den spises tradisjonelt sett til frokost, men her i Norge nytes den oftest til middag. Her er oppskrift på en vegetarvariant servert med deilig avokado- og korianderkrem.

Ingredienser

1 porsjon

Avokado- og korianderkrem

1 stk avokado
1 bunt frisk koriander
1 stk lime
2 ss crème fraîche

Quesadillas

1 stk rød paprika
0.5 stk løk
2 fedd hvitløk
2 stk tomater
300 gram sorte bønner
1 ts chilipulver
0.25 ts spisskummen
100 gram revet ost
4 stk tortillas (store)

Produkter i oppskriften

Tube med Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951. Les mer

Kommentarer