Prøv en ny vri på det klassiske rekesmørbrødet med en herlig salsa av avokado og mango. Prikken over i-en er en nydelig limemajones som smaker nydelig til reker. Den kan du enkelt kan lage selv.

Ingredienser

4 porsjon

200 g ferske reker, pillede
4 skiver loff
2 stk avokado
1 stk mango
1 stk rød chili
1 ss honning
1 potte fersk koriander
1 stk lime

Produkter i oppskriften

Tube med Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951. Les mer

Kommentarer

  • Marit Linjs

    Supergod – gjestene var så fornøyd 😘

    • Cecilie,

      Så hyggelig å høre, Marit! Takk for tilbakemeldingen, og god sommer til deg 😊

  • Hilde

    Fantastisk godt👍👍

    • cecilie

      Takk for hyggelig tilbakemelding, Hilde! Lykke til med matlagingen! 🙂

  • Aud Kristine

    Ble godt mottatt av gjestene, anbefales

    • cecilie

      Takk for hyggelig tilbakemelding, Aud Kristine! Gøy å høre at rekesmørbrødet falt i smak, og at du anbefaler oppskriften videre. Lykke til! 🙂

  • Bjørg Sørum Lindqvist

    Dette er digg, men i oppskriften står det 1 lime. Og den skal fordeles mellom salsaen og lime-majonesen?? Skulle det vært 2 lime? Har brukt 1 fordelt på salsaen og majonesen. Helt OK!

    • sorsig

      Hei Bjørg, 1 lime er riktig, men det varierer jo litt hvor saftige de er. Om ikke den var helt moden, kan det jo kanskje ha kommet litt lite ut? En sitron/lime-presse er også bra for å få all saften ut av frukten. Når det er sagt, så kan du jo også hende at du bare syns det er ekstra digg med lime og at du kanskje vil like oppskriften med litt mer? Her er det bare å prøve seg frem til den perfekte smaken er optimal 😀 Riktig fin og frisk sommer til deg!