Rekesmørbrød


10 min.

Gode reker, ferskt brød, sitron og Mills majones er alt du trenger for å lage et skikkelig godt rekesmørbrød. Vil du tilføre litt grønt kan du for eksempel bruke ruccola, agurk eller dill. 1 porsjon på 500 gram reker med skall gir ca. 3-4 rause rekesmørbrød.

Ingredienser

  • 16 skiver loff eller annet lyst brød
  • 165 gram Mills Ekte Majones
  • 2 kg reker med skall (pilles)
  • 2 stk sitroner
  • Valgfritt:
  • 65 gram ruccolasalat (1 pose)
  • 0.5 stk agurk (skives)
  • Litt nykvernet pepper
  • 1 bund dill

Slik gjør du

  • Smør et tynt lag Mills Ekte Majones på en tykk skive godt brød og legg på litt salat om du ønsker det. Ruccolasalat gir en fin pepperaktig smak. Hjertesalat kan også brukes, om du heller vil ha det saftig og sprøtt.

  • Rens rekene og legg tett i tett på brødskiven. Skvis over litt fersk sitronsaft.

  • Avslutt med mer majones, fersk dill og agurkskiver.