Risboller med peanøttsmør


30 min.

For mange er risboller synonymt med julen, og med denne oppskriften kan du gi juleklassikeren en ny vri. Med peanøttsmør i risbollene blir disse herlige munnfullene både ekstra fyldige og smakfulle. Oppskriften gir 24 risboller.

Ingredienser

  • 250 gram Delfia
  • 200 gram kokesjokolade
  • 2 stk egg
  • 2 dl sukker
  • 4 ss Mills Peanut Butter
  • 100 gram puffet ris

Slik gjør du

  • Smelt Delfia og sjokolade sammen i en liten kjele på svak varme. Sett kjelen til side, og avkjøl sjokoladeblandingen.

  • Ha egg og sukker i en bakebolle og pisk til du har en tykk og fin eggedosis. Rør inn sjokoladeblandingen og Mills Peanut Butter.

  • Vend inn puffet ris.

  • Fordel blandingen i muffinsformer og fyll formene til toppen.

  • Avkjøl risbollene og oppbevar i kjøleskap til servering.