Tacosalat
Enkel
30 min
En stor bolle med tacosalat gjør det enda enklere å servere taco til mange og er en ypperlig måte å variere fredagstacoen på. Sammen med en kremet salsadressing er dette en frisk og god salat der restene egner seg svært godt i matpakken.
Ingredienser
4 porsjon
Salsadressing
Tacosalat
2 ss Flytende Melange
400 gram kjøttdeig
1 stk mango
1 stk avokado
1 stk rødløk
200 gram cherrytomater
150 gram mais
150 gram salatblanding
20 gram frisk koriander
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
Salsadressing
Tacosalat
1
Varm opp en stekepanne med Flytende Melange på middels varme og stek kjøttdeigen til den er gyllen og gjennomstekt, cirka 5 minutter. La kjøttdeigen avkjøle mens du forbereder resten av salaten.
2
Del mango, avokado og rødløk i tynne skiver, og cherrytomatene i fire deler.
3
Sil av vannet på maisen.
4
Ha salatblandingen i en bolle og bland inn kjøttdeig, mango, avokado, rødløk, cherrytomater og mais.
5
Topp tacosalaten med salsadressing og litt finhakket koriander.
6
Server tacosalaten gjerne sammen med litt nachochips.
Kommentarer