Vegetarburger med rødbetdressing


30 min.

Denne enkle vegetarburgeren serveres med en kremet hamburgerdressing av rødbeter. Sødmen fra rødbetene gir en fyldig og smaksrik dressing, som sammen med en saftig vegetarburger garantert vil falle i smak.

Ingredienser

  • RØDBETDRESSING:
  • 20 gram syltede rødbeter
  • 165 gram Mills Ekte Majones
  • 2 ss syltelake
  • VEGETARBURGER:
  • 600 gram kikerter
  • 1 stk gulrot, stor
  • 1 dl griljermel
  • 1 ts salt
  • 2 ss Flytende Melange
  • 4 stk hamburgerbrød
  • 1 stk rødløk
  • 2 stk tomater
  • 30 gram syltede rødbeter
  • 100 gram hjertesalat

Slik gjør du

  • Rødbetdressing:

  • Finhakk de syltede rødbetene.

  • Ha Mills Majones, lake fra de syltede rødbetene og finhakkede rødbeter i en bolle og rør godt sammen.

  • Vegetarburgere:

  • Sil av vannet på kikertene og kjør de grovt i en blender sammen med gulroten. Ha blandingen over i en bolle og tilsett salt og griljermel.

  • Bland det hele godt sammen og form massen til fire runde burgere.

  • Varm opp en stekepanne med Flytende Melange på middels varme og stek vegetarburgerne gylne, cirka 3 minutter på hver side.

  • Del rødløk og tomat i skiver.

  • Server vegetarburgerne i hamburgerbrød med rødbetdressing, rødløk, tomater, skivede rødbeter og hjertesalat.