
Fanouropita
Slik gjør du
-
Varm opp stekeovnen til 170 grader.
-
Ha Olivero Flytende, appelsinjuice, kanel og sukker i en bolle og rør det hele godt sammen til sukkeret løses litt opp.
-
Bland bakepulver og hvetemel og sikt det inn i røren. Rør godt om underveis.
-
Finhakk valnøttene og bland de inn i røren.
-
Kle bunnen av en springform på 24 centimeter med bakepapir, og pensle sidene med Olivero Flytende. Stek på midterste rille i cirka 45 minutter. Bruk en bakepinne for å sjekke om kaken er ferdig. Er det røre igjen på pinnen, trenger kaken lenger tid i ovnen.
-
Avkjøl kaken i formen og dryss på litt melis på før servering.
Antall porsjoner:
- 2.5 dl Olivero Flytende
- 3 dl appelsinjuice
- 2 ts kanel
- 2.5 dl sukker
- 8 dl siktet hvetemel
- 2.5 dl valnøtter
- 2 ts bakepulver
- 2 ss melis
Produkter i oppskriften
