En ekte hollandaisesaus er pisket så lett og luftig at du nesten glemmer hvor mektig den er. Her viser vi deg steg for steg hvordan du enkelt mestrer den franske klassikeren og hvordan du unngår at den skiller seg. Hollandaisesaus passer utmerket til fisk, skalldyr og dampede grønnsaker.

Kommentarer

  • steinrudene@hotmail.com

    Jeg elsker å lage denne ekte Hollandaise sausen, uten E-er som er kreftfremkallende.Samboer og vener elsker den også

    Det er en forbrytelse mot Norge og menneskeheten at forbrukermyndighetene i Norge ikke forbyr bruken av E-er i matvareindustrien i Norge. De må NÅ gå foran og presse Stortinget til å lage lover mot bruk av E-er.
    Dette fordi hver 3 de nordmann får kreft! EU er dessverre fremdeles i lommen på Matvaregigantene i Europa.
    Korrupsjon i EU florerer som aldri før.

    Stein-Erik

    • Anne Cathrine

      Hei Stein Erik!
      Høres virkelig ut som du har fått dreisen på å lage hollandaisesaus fra bunnen. Det er alltid hyggelig å høre når oppskriftene våre faller i smak 😊

      • Hege

        Alle råvarer har et E nummer, det gjelder både frukt, grønt og korn, det samme med urter og krydder. At det står et E nummer, er ikke ensbetydende med at det er noe som er kunstig framstilt!

        • Cecilie

          Det har du rett i, Hege! 🙂

        • TorilMormor

          Det vet han!