Søte empanadas med sjokolade

Enkelt
75 min.
Vil du prøve en ny vri på empanadas? De små paiene lages tradisjonelt med salt fyll, men kan også spises til dessert. Denne oppskriften på søte empanadas gir fantastisk sprø paier med herlig sjokoladefyll. Oppskriften gir 8 små empanadas.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Ha hvetemel og salt i en bolle. Smuldre Olivero i hvetemelet og kna med fingrene til margarinen og hvetemelet er godt blandet sammen.

  2. Tilsett vann og appelsinjuice og elt deigen til den er fast og fin.

  3. Ha deigen i kjøleskapet i minst 30 minutter.

  4. Varm opp stekeovnen til 200 grader.

  5. Del deigen i 8 emner og kjevle de runde og flate, cirka en halv centimeter tykke.

  6. Smelt kokesjokoladen i en liten skål i mikrobølgeovnen eller i en liten kjele.

  7. Ha på 1 teskje av sjokoladen på hvert deigemne. Brett den ene halvdelen over den andre og bruk en gaffel for lukke empanadaen ved å presse den ned langs kanten.

  8. Legg empanadaene på et bakepapir og stek i 12 til 15 minutter på midterste rille.

  9. Dryss melis over og server mens de er lune.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Olivero steke og bake

Olivero Steke og Bake

Lignende oppskrifter

Italiensk sitronkake med mascarponekrem

Italiensk sitronkake med mascarponekrem

Enkelt
55 min.
Oppskrift på loukomades

Loukoumades – greske honningdonuts

Enkelt
90 min.
Italienske julekjeks med ricotta

Italienske julekjeks med ricotta

Enkelt
45 min.