Grove blåbærvafler
Med disse blåbærvaflene kan du droppe blåbærsyltetøyet og heller nyte smaken av varme blåbær i vaflene. Vaflene inneholder grovt mel og metter derfor godt, mens kanelen gir sødme uten å måtte bruke for mye sukker. Blåbærvaflene passer derfor like godt til matpakken som til dessert. Oppskriften gir cirka 8 vaffelplater.
Ingredienser
Til servering
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Bland sammen hvetemel, sammalt hvetemel, bakepulver, sukker og kanel i en bolle.
Pisk sammen egg og melk i en egen bolle.
Smelt Soft Flora Steke og Bake og bland med egg- og melkeblandingen.
Hell alt over i melblandingen og rør godt om til du har en jevn vaffelrøre.
La vaffelrøren svelle i 15 minutter.
Ha i frosne blåbær og rør om.
Varm opp vaffeljernet til middels varme og stek vaflene på vanlig måte.
Server gjerne med ferske blåbær og vaniljekesam.
Kommentarer