
Glutenfrie cookies med havregryn
Slik gjør du
-
Varm opp ovnen til 210 grader.
-
Ta 1/3 av havregrynene og mal det til havremel med blender eller stavmikser. Ha de malte havregrynene i en bolle og bland sammen med resten av havregrynene, mandelmel, kanel, vaniljesukker, bakepulver, natron, salt, hakkede mandler, tranebær, rosiner og gresskarfrø.
-
Smelt Soft Flora Spesial i en kjele eller i en skål i mikrobølgeovnen. Bland inn honningen i margarinen og rør godt. Hell blandingen over i bollen med havregryn og rør rundt.
-
Pisk sammen eggene i en liten skål og ha over i bollen. Bland alt godt sammen til du har en cookiesdeig.
-
Form deigen til store cookies og legg dem på et bakepapir.
-
Stek cookiesene i ovnen i 15 minutter.
Antall porsjoner:
- 3 dl glutenfrie havregryn eller vanlig havregryn
- 1 dl mandelmel
- 1 ts kanel
- 1 ts vaniljesukker
- 0.5 ts bakepulver
- 0.5 ts natron
- 0.5 ts salt
- 20 gram hakkede mandler
- 20 gram tranebær
- 20 gram rosiner
- 20 gram gresskarfrø
- 50 gram Soft Flora Spesial
- 2 stk egg
- 0.5 dl honning
Produkter i oppskriften
