Glutenfrie matmuffins med ost og skinke

Enkelt
35 min.
Disse fyldige og saftige glutenfrie matmuffinsene er fylt med ost og skinke, og er et smakfullt alternativ for deg som ikke tåler gluten. De er laget med grov melblanding, metter godt og er geniale å ha med i nistepakken. Muffinsene kan fryses. Ta de opp kvelden i forveien og la de tine i kjøleskap over natten. Oppskriften gir ca. 6 store muffins.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Varm opp ovnen til 180 grader.

Bland sammen glutenfri melblanding, revet ost, bakepulver, salt, oregano, pepper og chilipulver i en bolle.

Smelt Soft Flora Steke og Bake i en liten kjele eller i en skål i mikrobølgeovnen.

Pisk sammen melk og egg i en liten bolle. Ha i den smeltede margarinen.

Hell blandingen over i melblandingen og bland alt godt sammen. Vend til slutt inn smårettskinken.

Fordel røren i muffinsformene.

Del cherrytomatene i to og ha to halve tomater i hver muffinsform.

Dryss solsikkefrø over muffinsformene og stek i ovnen på midterste rille i 20 minutter.

Antall porsjoner:

  • 7 dl glutenfri grov melblanding
  • 1 dl revet ost
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 1 ts oregano
  • 0.5 ts pepper
  • 0.25 ts chilipulver
  • 100 gram Soft Flora Steke og Bake
  • 3 dl melk
  • 2 stk egg
  • 50 gram smårettskinke
  • 6 stk cherrytomater
  • 20 gram solsikkefrø

Produkter i oppskriften

Soft Flora Steke og Bake

Soft Flora Steke og Bake

Lignende oppskrifter

Glutenfrie kjeks av mandelmel med brunost og syltetøy

Glutenfrie kjeks av mandelmel

Enkelt
20 min.
Eltefritt glutenfritt brød

Eltefritt glutenfritt brød

Enkelt
160 min.
glutenfritt brød

Glutenfritt brød av nøtter

Enkelt
55 min.