Hamburgerruller gjør det enkelt å spise hamburger på farta, og siden de lager minimalt med søl er de ypperlige til bilturen – særlig når du ikke har tid til å stoppe underveis. Her kan du gjerne variere fyllet med flere grønnsaker eller kjøttdeig av lam eller kylling. Oppskriften gir cirka 15 hamburgerruller.

Ingredienser

1 porsjon

Deig

200 gram siktet hvetemel
200 gram sammalt hvetemel, finmalt
1 pose tørrgjær
3 dl vann
1 stk egg
1 ts salt

Fyll

0.5 stk løk
400 gram kjøttdeig
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
2 dl ketchup
100 gram revet ost
1 stk egg til pensling
3 ss sesamfrø

Produkter i oppskriften

Soft Flora Steke og Bake
Soft Flora Steke og Bake
Soft Flora Steke & Bake er som navnet sier, godt egnet til både steking og baking. Den egner seg … Les mer

Slik gjør du

Hva synes du om oppskriften?

Kommentarer

  • Ann Charlotte Simensen

    Hvordan blir fremgangsmåten om jeg bruker fersk gjær?
    Mvh Ann- Charlotte

    • Cecilie

      Hei Ann Charlotte! Det går fint å bruke fersk gjær i denne oppskriften. Varm da opp væsken (vannet) til 37 grader, og rør ut 50 gram fersk gjær i 1 dl av den oppvarmede væsken. Følg oppskriften forøvrig. Lykke til! 🙂