
Havrelapper
Slik gjør du
-
Ha havremel, vaniljesukker, bakepulver og salt i en bolle. Du kan lage havremel selv ved å kjøre havre fint i en blender eller foodprosessor.
-
Rør sammen melk og egg i en annen bolle, og tilsett det i bollen med melblandingen.
-
Visp godt til du har en klumpfri røre. La røren svelle på kjøkkenbenken i 30 minutter.
-
Varm opp en stekepanne med Soft Flora Steke og Bake på middels høy varme, og ha litt av røren i pannen til du har 4 små lapper.
-
Etter ca. 45 sekunder snur du lappene og steker de på den andre siden, til begge sider er gylne.
-
Fortsett på samme måte med resten av røren.
-
La lappene avkjøle på en rist og server de med din favorittopping!
Antall porsjoner:
- 200 gram havremel
- 1 ts vaniljesukker
- 2 ts bakepulver
- 0.5 ts salt
- 1.5 dl melk
- 2 stk egg
- 3 ss Soft Flora Steke og Bake
Produkter i oppskriften
