Piña colada kokospannekaker

Piña colada kokospannekaker

Enkelt
25 min.

Den tropiske drinken piña colada stammer fra solfylte Puerto Rico, og har gjort den nydelige smaken av ananas og kokos populær verden over. I disse saftige kokospannekakene får du smaken av både sol og piña colada i en barnevennlig versjon. Oppskriften gir cirka 12 små kokospannekaker.

Vurder oppskriften
Del oppskriften

Slik gjør du

  • Hell av laken fra ananasboksen og mos sammen ananas og egg med en stavmikser eller blender. Ha blandingen i en bolle og rør inn melken.

    Smelt Soft Flora i en kjele eller i mikrobølgeovn og rør inn i ananasblandingen.

    Tilsett siktet hvetemel, revet kokosmasse, bakepulver og natron, og rør med en visp til du har en jevn røre.

    Varm opp en stekepanne med slippbelegg (for eksempel teflon) til middels varme.

    Stek små pannekaker i stekepannen, cirka 1 minutt på hver side.

    Rens og del opp den ferske ananasen i små biter.

    Server kokospannekakene med litt vaniljeyoghurt og biter fersk ananas.

Antall porsjoner:

  • 1 boks hermetisk ananas (227 g)
  • 2 stk egg
  • 2 ss Soft Flora Steke og Bake
  • 1.5 dl melk
  • 1 dl siktet hvetemel
  • 1.5 dl revet kokosmasse
  • 1 ts bakepulver
  • 0.5 ts natron
  • TIL SERVERING>
  • 150 g fersk ananas
  • 1 dl vaniljeyoghurt

Produkter i oppskriften

Soft Flora Steke og Bake

Lignende oppskrifter

Smoothielapper med kesam, kiwi og honning

Lapper av sunn smoothie

Enkelt
30 min.
jordbærmuffins med yoghurt

Saftige jordbærmuffins med yoghurt

Enkelt
40 min.
Lapper med smak av gulrotkake

Lapper med smak av gulrotkake

Enkelt
30 min.