Melkefrie frokostlapper med pære og ingefær

Enkelt
60 min.

Disse herlige lappene smaker søtt og friskt av pære og ingefær, og passer perfekt når du har litt ekstra tid til frokosten. De er helt uten melk, og kan også lages glutenfrie om du lager havremel av glutenfri havregryn. Oppskriften gir ca. 12 lapper.

Vurder oppskriften
Del oppskriften

Slik gjør du

  • Pisk eggene luftige, bland forsiktig inn havremelk, smeltet Soft Flora Spesial, moste bananer, revet pære og revet ingefær. Bruk gjerne godt modne pærer, da blir lappene søtere. Bland alt det tørre og vend det inn i røren. La svelle i 15 minutter. Stek på middels varme til lappene er gylne og gjennomstekte. Server med et dryss honning. Hakkede nøtter, eplemos, yoghurt eller cottage cheese smaker også godt til.

Antall porsjoner:

  • 2 stk egg
  • 2 dl havremelk
  • 2 ss Soft Flora Spesial
  • 2 stk modne bananer
  • 2 stk pærer, revet
  • 2 ts revet fersk ingefær
  • 4 dl havremel
  • 1 ts bakepulver
  • 0.5 ts natron
  • 0.5 ts kardemomme

Produkter i oppskriften

Soft Flora spesial

Soft Flora Spesial

Lignende oppskrifter

Mandelgrøt med blåbær

Melkefri mandelgrøt

Enkelt
10 min.
Scones uten melk med pålegg

Scones uten melk

Enkelt
40 min.
Glutenfrie kjeks av mandelmel med brunost og syltetøy

Glutenfrie kjeks av mandelmel

Enkelt
20 min.