Pannebrød med havre


20 min.

Pannebrød med havre er det perfekte matpakkebrødet for deg som trenger å lage brød i en fei. Med havremel får du et brød som også metter godt i små og store mager. Havremel kan lages ved å kjøre vanlig havregryn fint i blenderen. En porsjon gir ca. 6 pannebrød.

Ingredienser

  • 100 gram havremel
  • 150 gram hvetemel
  • 30 gram Soft Flora Steke og Bake
  • 1 ts bakepulver
  • 1.5 dl melk
  • 1 klype salt

Slik gjør du

  • Bland sammen alt det tørre: havremel, hvetemel, bakepulver og salt.

  • Smelt Soft Flora og bland med melken.

  • Rør det våte inn med det tørre og elt det godt sammen.

  • Del opp i ca. seks like store emner og kjevle de ut til runde flate leiver.

  • Stekes i tørr panne.

  • Brødene smaker best samme dagen som de lages. Kan gjerne fryses og tas opp ved behov.