Spinatpannekaker, er også kjent som monsterpannekaker hos de små. Med kule navn på maten kan det nemlig være enklere å få i de små grønnsaker. Disse monsterpannekakene er søtet med banan og fylt med sunn spinat, men det er det ingen som kommer til å merke på smaken. Pannekakene passer like godt til frokost som til matpakken. Oppskriften gir 12 små pannekaker.

Ingredienser

1 porsjon

2 stk egg
50 gram fersk spinat
1 stk banan
1.5 dl havregryn
1 dl sammalt hvetemel, finmalt
1 ts bakepulver
0.5 ts natron
1 dl melk
1 ts vaniljesukker
0.25 ts salt

Produkter i oppskriften

Soft Flora Steke og Bake
Soft Flora Steke og Bake
Soft Flora Steke & Bake er som navnet sier, godt egnet til både steking og baking. Den egner seg … Les mer

Kommentarer

  • Helene

    Ser gode og sunne ut, prøves i kveld.

    • cecilie

      Hei Helene! Så hyggelig at oppskriften frister! Lykke til, og fortell oss gjerne hvordan det gikk! 🙂

      • Helene

        Kan anbefales 🙂

        • Cecilie

          Takk for tilbakemeldingen, Helene! Godt å høre at pannekakene falt i smak. God sommer til deg! 🙂

  • Kine

    Kan man bruke fryst spinat ? Bare la det Tine før man blander det inn i røren ? Evt stekes først ?

    • Anne Cathrine

      Hei Kine! Man kan helt fint tine fryst spinat, og ha det oppi røren. Kos deg med spinatpannekaker! 😊

  • Enrarperson

    Nei/ja

    • sorsig

      Hei Enrarperson, tolker det som «kanskje», og det er jo ikke så verst 😅

  • Helma

    Det er helt nydelig!!!!!!!

    • sorsig

      Hei Helma, og tuuusen takk for hyggelig tilbakemelding! Glad de falt i smak 🍃 😋