Asiatisk vegetarwok med sobanudler


20 min.

Dette er en liten smaksbombe av en vegetarwok, full av friske grønnsaker og gode næringsstoffer. Vi har lagt til sobanudler, som er nudler laget av bokhvete. Disse er en god kilde til protein, metter godt og er naturlig fri for gluten.

Ingredienser

  • 1 stk brokkoli
  • 1 stk gul paprika
  • 2 stk gulrøtter
  • 1 boks vannkastanjer (1 boks=225 gram)
  • 100 gram minimais, ferske eller hermetiske
  • 150 gram sobanudler
  • 4 ss Vita hjertego' Optimal olje
  • 150 ml sesame soy woksaus

Slik gjør du

  • Del brokkolien i små buketter. Skjær paprikaen og gulrøttene i strimler. Hell av vannet på vannkastanjene og eventuelt på minimaisen, dersom du bruker hermetisert minimais.

  • Kok sobanudlene etter anvisning på pakken.

  • Varm opp en stekepanne på sterk varme. Tilsett Vita hjertego’ Optimal når stekepannen er varm.

  • Ha grønnsakene i pannen og fres dem raskt i 2 til 3 minutter. Tilsett woksausen og nudlene og bland alt godt sammen før servering.