Frokostpizza med granola, kesam og bær

Crunchy frokostpizza med granola, kesam og friske bær

Enkelt
15 min.

Frokostpizza er en enkel måte å gjøre ekstra stas på feriefrokosten eller helgefrokosten, og den gir deg masse energi til resten av dagen. Prøv denne varianten med kanel og peanøttsmør i bunnen, og friske bær på toppen.

Vurder oppskriften
Del oppskriften

Slik gjør du

  • Bland flerkornsblanding, kanel, mandler i en bolle. Ha i peanøttsmøret og rør alt godt sammen.

    Dekk en springform med bakepapir og ha blandingen over i denne. Du kan også bruke en paiform eller en annen rundt form. Press den godt ned og ut i kantene. La den stå kalt i en halvtime slik at den fester seg. Har du hastverk kan du sette den i fryseren i 10 minutter.

    Tips: Om du vil spare tid på morgenen kan du lage bunnen kvelden i forveien.

    Fordel yoghurten utover toppen og nesten helt ut i kantene.

    Topp med det du ønsker av frukt, nøtter eller bær.  Her har vi brukt bringebær, blåbær, pistasjnøtter og et dryss med flytende honning. Det smaker også godt med epler, mango, kiwi eller jordbær.

    God frokost! 

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Grove vafler med havregryn

Grove vafler

Enkelt
30 min.
Bananpannekaker med friske bær

Bananpannekaker

Enkelt
20 min.
Müsligrøt - havregrøt

Hjertego’ havregrøt med flerkorn

Enkelt
10 min.