Havregrøt med egg

Enkelt
10 min.
Med egg i havregrøten får du ikke bare en ekstra kremet grøt med rund og god smak, du får også tilsatt proteiner i grøten som gjør at den metter ekstra godt. Topp havregrøten med friske bær og hasselnøtter, da blir den både mer næringsrik og du får litt ekstra «krønsj» i den myke grøten.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Rør sammen havregryn, melk, vann og salt i en liten kasserolle med slippbelegg.

  2. Rør om mens du koker opp. La havregrøten småkoke til den er passe tykk, 3-5 minutter. Ta kasserollen bort fra varmen.

  3. Pisk sammen egg og rør inn i grøten. Gi havregrøten et nytt raskt oppkok og så er den klar til servering.

  4. Hakk bærene og rør sammen med sukker. Om du ønsker kan du bytte ut sukkeret med flytende honning.

  5. Server med Vita hjertego’ Margarin, rørte bær og grovhakkede hasselnøtter.

Antall porsjoner:

  • 1 dl lettkokte havregryn
  • 1 dl lettmelk
  • 1 dl vann
  • 0.25 ts salt
  • 1 stk egg
  • Forslag til topping:
  • 25 gram jordbær
  • 25 gram bringebær
  • 1 ss sukker
  • 0.5 ss Vita hjertego' Margarin
  • 1 ss hasselnøtter

Produkter i oppskriften

Vita hjertego' Margarin

Vita hjertego’ Margarin

Lignende oppskrifter

Grove vafler med havregryn

Grove vafler

Enkelt
30 min.
Bananpannekaker med friske bær

Bananpannekaker

Enkelt
20 min.
Fylt avokado

Fylt avokado med reker og grønn chili

Enkelt
15 min.