Kyllingsuppe med chili og kokosmelk

Enkelt
35 min.
Denne kyllingsuppen er et godt valg når du er på jakt etter lettvint, sunn og smakfull middag. Fylt med deilige smaker fra chili, paprika og kokos, og toppet med proteinrik og mager kylling som metter godt.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Finhakk purreløk og chili. Del paprikaen i små terninger på cirka 0.5 x 0.5 centimeter.

  2. Varm opp en kjele med 2 ss Vita hjertego’ Flytende på middels høy varme.

  3. Ha i purreløk, chili og paprika og stek til purreløken er myk, men ikke brunet.

  4. Tilsett paprikapulver og vend det inn i grønnsakene.

  5. Hell over kyllingkraft eller kyllingbuljong og kokosmelk, og kok opp. Senk varme og la det småkoke mens du forbereder kyllingen.

  6. Varm opp en stekepanne på middels høy varme med 3 ss Vita hjertego Flytende. Salte og pepre kyllingfiletene.

  7. Varm opp en stekepanne på middels høy varme med Vita hjertego Flytende. Salte og pepre kyllingfiletene.

  8. Senk varmen til lav, legg på lokk og la kyllingen steke videre i 7 minutter.

  9. Når kyllingen er ferdigstekt, bruk to gafler for å strimle den opp. Ha kyllingstrimlene over i kyllingsuppen.

  10. Server kyllingsuppen med grovhakkede cashewnøtter og gjerne litt frisk koriander.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Vita hjertego' Flytende

Vita hjertego’ Flytende

Lignende oppskrifter

spinatsuppe med tortellini

Klar spinatsuppe med tortellini

Enkelt
30 min.
Thaisuppe med nudler

Thaisuppe med nudler

Enkelt
35 min.
blomkålsuppe med gresskarkjerner

Blomkålsuppe med ristede gresskarkjerner

Enkelt
30 min.