Parmesanbakt blomkål med chilimajones

Enkelt
25 min.
Små biter av blomkål med knasende sprø parmesanost og smakfull chilimajones vil garantert pirre smakssansene dine når du har lyst på noe godt. Disse herlige bitene passer perfekt som kveldskos eller snacks når du får besøk.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Sett ovnen på 210 grader.

Del blomkålen i skiver eller små buketter.

Ha oljen i en skål og parmesanosten i en annen.

Dypp blomkålbitene lett i oljen og vend dem deretter i parmesanosten.

Legg bitene på et bakepapir og stek i ovnen i 15 minutter.

Chilimajonesen lager du ved å blande sammen Vita hjertego´ lettmajones og sriracha.

Server de sprøbakte bitene av blomkål med den nydelige chilimajonesen.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Kyllingboller i tomatsaus

Kyllingboller i hjemmelaget tomatsaus

Middels
50 min.
Couscoussalat

Couscoussalat

Middels
50 min.
grove hamburgerbrød

Grove hamburgerbrød

Enkelt
90 min.