Disse sjokoladekulene med havregryn er søte og små fristelser som er lette å lage, og som inneholder mer havre og mindre sukker enn de tradisjonelle sjokoladekulene. De egner seg både som en liten gave til gode venner, eller som snacks når du har lyst på noe søtt og godt. Oppskriften gir cirka 15 sjokoladekuler.

Kommentarer

  • KRISTIAN EDVARD MEISINGSET

    Spennende oppskrift, men tror resultatet blir enda bedre med meierismør.

    • Cecilie,

      Hei Kristian! Vi synes selvfølgelig at sjokoladekulene blir aller best med Melange, men det er ikke noe i veien for å bruke smør hvis du foretrekker det. Det viktigste er at alle finner det som passer best for seg. Og heldigvis finnes begge deler. God førjulstid til deg! 🙂

  • Aud Rygh

    Er det ikke mye sukker i kokosmasse ?

    • Cecilie

      Hei Aud! Kokosmasse består av ren, tørket kokos, som ikke er tilsatt sukker utover det sukkerinnholdet som naturlig finnes i kokosnøtten. Dette varierer litt, men generelt vil det være cirka 6 gram naturlig sukker i 100 gram kokosmasse. Lykke til! 🙂

  • Amalie

    Hvor lenge er de holdbare?

    • Cecilie

      Hei Amalie! Disse er holdbare 1-2 uker i kjøleskap. De kan også fryses. Lykke til med bakingen! 🙂