Ostekake i glass med mango og kokos

Enkelt
135 min.
Denne lette ostekake i glass byr på tropiske smaker av mango, lime og kokos. Ved å lage porsjoner i glass får du akkurat den dessertmengden du trenger. Server ostekake i glass som en søt avslutning eller lag en porsjon neste gang du får lyst på noe godt om kvelden.
Vurder oppskriften
Del oppskriften

Slik gjør du

  • Legg gelatinplaten i en skål med kaldt vann.

    Finn frem 4 små glass og fordel Vita hjertego´ Flerkorn med granola, tranebær og blåbær i glassene.

    Bland sammen lett kremost og honning i en skål. Vask limen godt før du finriver skallet og presser ut saften. Rør inn i kremen.

    Kok opp vann i en kjele. Ta kjelen av platen. Ta gelatinplaten ut av det kalle vannet og rør inn gelatinen i det varme vannet.

    Vend gelatinblandingen inn i ostekremen.

    Fordel kremostblandingen i glassene og sett glassene kaldt i 2 timer.

    Ved servering:

    Ta ut glassene fra kjøleskapet.

    Skrell mangoen og mos kjøttet med stavmikser eller blender og fordel i glassene.

    Topp med revet kokos og gjerne et par skiver av mango.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

grove lapper

Grove lapper med skogsbær

Enkelt
20 min.
Karamelliserte plommer

Karamelliserte plommer med krydderhonning

Enkelt
15 min.
Grove vafler med havregryn

Grove vafler

Enkelt
30 min.