En smakfull og sunnere brownie som i tillegg er uten gluten og melk. I denne oppskriften får brownien deler av sødmen fra søtpotet, en ingrediens som også gjør brownien ekstra saftig. I tillegg til er det er brukt havremel i stedet for vanlig mel. Oppskriften gir ca. 16 biter.

Kommentarer

  • Cathrine

    Hei, kan man erstatte honning med noe annet?

    • Cecilie

      Hei Cathrine! Det har vi ikke prøvd selv, men jeg vil tro at sirup eller sukkerfri sirup kan erstatte honningen. Lykke til! 🙂

  • Mari

    Hei, går det fint å bruke vanlig havre- mel hvis man ikke har glutenfritt havre mel hjemme?

    • Anne Cathrine

      Ja, du kan fint bruke vanlig havremel, eller havregryn som du selv maler til mel i en food proseccor eller blender. Lykke til 😊

  • Guro

    Kan kaken fryses?
    Lagde den i går, ble veldig fluffy og god. Hadde kanskje litt mye kakao i så den ble litt stek smak av det. Blir å prøve den flere ganger.

    • sorsig

      Hei Guro, så gøy at kaken falt i smak! Bare å fryse den ned og nyte i flere omganger 🙂

  • Mari

    Hva er kaloriinnholdet i denne oppskriften?

    • HellaBella

      Hvis du lager 16 kakestykker blir det ca 150 kalorier per stykke, etter mine beregninger<3

  • Lol

    Kan vi bruke vanlig olje istedenfor vita?

    • Signe Marie

      Hei, det går helt fint. Her har vi laget en litt sunnere variant av brownies og har derfor brukt denne oljen for optimal sammensetning av raps-, solsikke og olivenolje i kaken 🙂