Vietnamesisk nudelsuppe, eller pho, er en kraftbasert suppe med mye smak, fylt med risnudler, smaksrike grønnsaker og urter, og gjerne magert kjøtt fra storfe eller svin. Nudelsuppekraften kokes gjerne over natten, men i denne versjonen har vi laget en raskere variant sånn at du kan nyte de gode smakene på en hvilken som helst dag.

Ingredienser

2 porsjon

6 dl kjøttbuljong eller kraft
3 cm fersk ingefær
1 stk kanelstang
1 stk stjerneanis
1 hel nellik
1 ts malt koriander
1 ss soyasaus
1 ts asiatisk fiskesaus
1 stk lime
1 stk chili
1 stk vårløk
50 gram bønnespirer
200 gram ytrefilet
200 gram risnudler

Sriracha/chilisaus (valgfritt)

Frisk mynte

Frisk koriander

Produkter i oppskriften

Vita hjertego' Flytende
Vita hjertego' Flytende
Vita hjertego’ Flytende er en flytende margarin som egner seg godt til steking og i rører eller a… Les mer

Kommentarer

  • Abdul Graansen

    Drit godt

    • Cecilie,

      Hei Abdul! Så hyggelig å høre at oppskriften og suppen. faller i smak. Takk skal du ha, og lykke til med matlagingen 🙂

  • Chau Bui

    Stusslig oppskrift!

    • sorsig

      Hei Chau, det var leit å høre at du synes det. Vi håper du finner noen andre oppskrifter på siden vår, som faller i smak. 😊 Ha en fin dag!