Middelhavssalat fra Delikat

For første gang går Delikat bort fra sine tradisjonelle potetsalater og presenterer noe nytt i butikkhyllen. Middelhavssalaten er laget med en oljedressing fremfor majones eller creme fraiche, og skal fungere som et tilbehør til middagsmaten.

For første gang går Delikat bort fra sine tradisjonelle potetsalater og presenterer noe nytt i butikkhyllen. Middelhavssalaten skal fungere som et tilbehør til middagsmaten.

Middelhavssalaten har en oljedressing, i stedet for den tradisjonelle majonesbaserte dressingen. Salaten skal være et alternativt for de som er lei pasta, ris og poteter.

- Vi ser at spesielt kvinner ønsker mer grønt på middagstallerkenen. Selv om de majonesbaserte potetsalatene våre inneholder mye av det sunne umettede fettet, kan de for noen likevel oppleves som fetende produkter, sier Cathrine Siem, produktsjef for Delikat tilbehørsalater.

Delikat har derfor valgt å lansere Middelhavssalaten, med de fargerike råvarene bønner, mais, gulrot, oliven og purre.

- Vi har stor tro på salaten, spesielt etter de gode resultatene vi oppnådde i forbrukertestene våre. Og ikke minst; den kan spises like godt kald som lun, avslutter Siem.


Lignende nyheter

Dette er nyvinningene fra Mills i 2016

16.02.16
Melange med smak av smør, en enda sunnere kaviar og kalde sauser fra Sverige er blant nyhetene fra Mills som lanseres under årets første produktslipp i dagligvarehandelen

– Foreldrenes bekymringer er blitt et samfunnsproblem

19.11.15
2 av 3 mødre er bekymret for at barna skal utvikle et usunt eller anstrengt forhold til mat og kropp. Over halvparten av fedrene bekymrer seg også. Det viser en ny undersøkelse gjennomført av Respons Analyse. 543 foreldre med barn under 18 år har svart på den ferske undersøkelsen, som også viser at foreldre og venner er de aller sterkeste påvirkerne i barnas liv når det gjelder matholdninger

Delikat lanserer Eggesalat

14.09.15
Ny påleggsalat kommer nå i butikkene 15. september. Delikat Eggesalat er laget med egg fra norske høner, Mills majones og knasende gressløk.

– Nå trenger vi matro!

27.05.15
Det går knapt en dag uten at vi blir bombardert med diett-tips og motstridende kostholdsråd fra blogger, medieoppslag og nær omgangskrets. Nå er 8 av 10 nordmenn lei av forvirringen, viser en ny undersøkelse. – Det er på tide å ta matroen tilbake, sier Mills-sjefen.

- Det beste kostholdet er diettfritt

11.05.15
En ny norsk studie viser at små og enkle grep i kostholdet reduserer kolesterolet betraktelig, som gir redusert risiko for hjerte- og karsykdommer. Funnet bekrefter dermed at man fint kan leve og spise som normalt, uten sære dietter, og likevel gjøre noe bra for kroppen sin.

Coleslaw til folket

06.02.15
Pulled pork har vært en av de største it-trendene på matfronten det siste året. Ett av tilbehørene som ofte går hånd i hanske med denne retten er coleslaw, og derfor lanserer nå Delikat sin egen coleslaw i dagligvarehyllen. Delikat coleslaw er stappfull av fristende råvarer, og smaken er syrlig og fin slik den opprinnelig skal være.