Mills med nye juleposteier

Mills har tidligere år kun produsert juleposteier på store beger. Nytt av året er juleposteier på mindre beger, med ekstra gode smaker. De nye produktene er Mills Ovnsbakt julepostei toppet med juleskinke og Mills Ovnsbakt julepostei med mer bacon.

Mills har tidligere år kun produsert juleposteier på store beger. Nytt av året er juleposteier på mindre beger, med ekstra gode smaker. De nye produktene er Mills Ovnsbakt julepostei toppet med juleskinke og Mills Ovnsbakt julepostei med mer bacon.

For mange forbrukere er Mills leverpostei en del av de koselige, lange julefrokostene.

- Noen forbrukere synes det er litt mye å kjøpe 400 gram med leverpostei i en handel, og det har vi forståelse for. Derfor har vi i år valgt å lansere også mindre juleposteier, sier Renate Aspevik, senior produktsjef.

- Vi har laget to ekstra gode ovnsbakte leverposteier til jul i år. Utgangspunktet var et ønske om å lage noe enda bedre av de produktene folk allerede liker best.

Bestselgeren til Mills DA er Mills Ovnsbakt leverpostei, men også Mills Baconpostei ligger høyt på salgslisten i Norge. De to mestselgende leverposteiene skal i julen i år bli enda bedre. Mills ovnsbakt er toppet med røkt juleskinke, og suksessen Mills Baconpostei får enda mer bacon nå til jul.

- Økningen i baconinnhold er på hele 25 % så her er et mye å glede seg til. Dette er leverposteier som alle vil like, med rene og gode smaker, sier Aspevik.

Mills leverer fremdeles ovnsbakt leverpostei også i stor forpakning; perfekt for buffet eller julefrokost der mange samles.

Lignende nyheter

Dette er nyvinningene fra Mills i 2016

16.02.16
Melange med smak av smør, en enda sunnere kaviar og kalde sauser fra Sverige er blant nyhetene fra Mills som lanseres under årets første produktslipp i dagligvarehandelen

– Foreldrenes bekymringer er blitt et samfunnsproblem

19.11.15
2 av 3 mødre er bekymret for at barna skal utvikle et usunt eller anstrengt forhold til mat og kropp. Over halvparten av fedrene bekymrer seg også. Det viser en ny undersøkelse gjennomført av Respons Analyse. 543 foreldre med barn under 18 år har svart på den ferske undersøkelsen, som også viser at foreldre og venner er de aller sterkeste påvirkerne i barnas liv når det gjelder matholdninger

Delikat lanserer Eggesalat

14.09.15
Ny påleggsalat kommer nå i butikkene 15. september. Delikat Eggesalat er laget med egg fra norske høner, Mills majones og knasende gressløk.

– Nå trenger vi matro!

27.05.15
Det går knapt en dag uten at vi blir bombardert med diett-tips og motstridende kostholdsråd fra blogger, medieoppslag og nær omgangskrets. Nå er 8 av 10 nordmenn lei av forvirringen, viser en ny undersøkelse. – Det er på tide å ta matroen tilbake, sier Mills-sjefen.

- Det beste kostholdet er diettfritt

11.05.15
En ny norsk studie viser at små og enkle grep i kostholdet reduserer kolesterolet betraktelig, som gir redusert risiko for hjerte- og karsykdommer. Funnet bekrefter dermed at man fint kan leve og spise som normalt, uten sære dietter, og likevel gjøre noe bra for kroppen sin.

Coleslaw til folket

06.02.15
Pulled pork har vært en av de største it-trendene på matfronten det siste året. Ett av tilbehørene som ofte går hånd i hanske med denne retten er coleslaw, og derfor lanserer nå Delikat sin egen coleslaw i dagligvarehyllen. Delikat coleslaw er stappfull av fristende råvarer, og smaken er syrlig og fin slik den opprinnelig skal være.