Nyhetsdryss fra Mills DA

Bulgursalat, dansk leverpostei og coleslaw er bare noen av nyheten Mills DA lanserer under årets største nyhetsslipp fra dagligvarehandelen. Hele ti nyheter skal kjempe om livets rett i butikkhyllen 16. februar, og forventningene hos Mills er høye.

Bulgursalat, dansk leverpostei og coleslaw er bare noen av nyheten Mills DA lanserer under årets største nyhetsslipp fra dagligvarehandelen. Hele ti nyheter skal kjempe om livets rett i butikkhyllen 16. februar, og forventningene hos Mills er høye.

Noe av det mest spennende Mills DA introduserer er den mestselgende danske leverposteien Stryhns. Stryhns er danskenes storfavoritt og det spises hele 6.500 tonn av leverposteien hvert eneste år. Nå vil variantene Dansk grov leverpostei og Dansk grov med baconpostei for aller første gang være tilgjengelig i norske butikker.

- Danmark er posteinasjonen over alle, og nå får nordmenn endelig ekte dansk leverpostei slik det skal smake. Nyt den gjerne lun, toppet med bacon, som en del av en dansk frokost, sier Renate Aspevik, produktsjef for leverpostei hos Mills DA.

Alternativt middagstilbehør

Innenfor middagstilbehør lanserer Delikat tre nye alternativer; Delikat byggryn, Delikat bulgur og Delikat coleslaw. Byggryn og bulgur er ferskt middagstilbehør klart til bruk og er spennende alternativer til klassikerne potet og ris. Delikat Coleslaw er et ettertraktet tilbehør til burgere og amerikansk barbeque-mat.

-Alle tilbehørstypene svarer på økende trender i markedet akkurat nå, sier Jule Schneider, marketingsjef for Delikat.

Innenfor Vita hjertego’-serien lanseres Sour. Et sunnere alternativ til rømme.

Norges mest solgte i nyere drakt

Melange, som er Norges mest kjøpte produkt innen smør- og margarinkategorien, kommer i flytende variant på en enda mer moderne flaske. Melange Flytende inneholder hele 78 % rapsolje, og har en svært praktisk emballasje som gjør det enda enklere for forbruker å lykkes på kjøkkenet.

Andre nyheter fra Mills DA som kommer nå i februar er Flytende Vita hjertego’, Melange uten melk, soya og salt og Stor tube Mills majones.

Lignende nyheter

Dette er nyvinningene fra Mills i 2016

16.02.16
Melange med smak av smør, en enda sunnere kaviar og kalde sauser fra Sverige er blant nyhetene fra Mills som lanseres under årets første produktslipp i dagligvarehandelen

– Foreldrenes bekymringer er blitt et samfunnsproblem

19.11.15
2 av 3 mødre er bekymret for at barna skal utvikle et usunt eller anstrengt forhold til mat og kropp. Over halvparten av fedrene bekymrer seg også. Det viser en ny undersøkelse gjennomført av Respons Analyse. 543 foreldre med barn under 18 år har svart på den ferske undersøkelsen, som også viser at foreldre og venner er de aller sterkeste påvirkerne i barnas liv når det gjelder matholdninger

Delikat lanserer Eggesalat

14.09.15
Ny påleggsalat kommer nå i butikkene 15. september. Delikat Eggesalat er laget med egg fra norske høner, Mills majones og knasende gressløk.

– Nå trenger vi matro!

27.05.15
Det går knapt en dag uten at vi blir bombardert med diett-tips og motstridende kostholdsråd fra blogger, medieoppslag og nær omgangskrets. Nå er 8 av 10 nordmenn lei av forvirringen, viser en ny undersøkelse. – Det er på tide å ta matroen tilbake, sier Mills-sjefen.

- Det beste kostholdet er diettfritt

11.05.15
En ny norsk studie viser at små og enkle grep i kostholdet reduserer kolesterolet betraktelig, som gir redusert risiko for hjerte- og karsykdommer. Funnet bekrefter dermed at man fint kan leve og spise som normalt, uten sære dietter, og likevel gjøre noe bra for kroppen sin.

Coleslaw til folket

06.02.15
Pulled pork har vært en av de største it-trendene på matfronten det siste året. Ett av tilbehørene som ofte går hånd i hanske med denne retten er coleslaw, og derfor lanserer nå Delikat sin egen coleslaw i dagligvarehyllen. Delikat coleslaw er stappfull av fristende råvarer, og smaken er syrlig og fin slik den opprinnelig skal være.