Dansk frokostfavoritt til Norge

Lun, smaksrik leverpostei på godt brød toppet med bacon er selve symbolet på en deilig, dansk frokost. Nå kommer hele Danmarks leverposteifavoritt til Norge.

Lun, smaksrik leverpostei på godt brød toppet med bacon er selve symbolet på en deilig, dansk frokost. Nå kommer hele Danmarks leverposteifavoritt til Norge.

- Danmark er posteinasjonen over alle, og noe av grunnen til det er kanskje at danskene velger å nyte posteien lun. De putter hele aluminiumsbegeret i ovnen og lar posteien godgjøre seg i noen minutter før servering. På̊ den måten frigis ekstra smak, og posteien nytes gjerne i generøse porsjoner og toppes med sprøstekt bacon eller sopp. Den er selvsagt minst like god rett fra kjøleskapet også, sier Renate Aspevik, produktsjef for leverpostei hos Mills DA.

Hele 6.500 tonn Stryhns leverpostei konsumeres hvert eneste år i Danmark, og nå̊ skal variantene Stryns grov leverpostei og Stryhns grov baconpostei også̊ friste norske ganer.

Posteiene finner du i butikkhyllen fra 16. februar.

Lignende nyheter

Dette er nyvinningene fra Mills i 2016

16.02.16
Melange med smak av smør, en enda sunnere kaviar og kalde sauser fra Sverige er blant nyhetene fra Mills som lanseres under årets første produktslipp i dagligvarehandelen

– Foreldrenes bekymringer er blitt et samfunnsproblem

19.11.15
2 av 3 mødre er bekymret for at barna skal utvikle et usunt eller anstrengt forhold til mat og kropp. Over halvparten av fedrene bekymrer seg også. Det viser en ny undersøkelse gjennomført av Respons Analyse. 543 foreldre med barn under 18 år har svart på den ferske undersøkelsen, som også viser at foreldre og venner er de aller sterkeste påvirkerne i barnas liv når det gjelder matholdninger

Delikat lanserer Eggesalat

14.09.15
Ny påleggsalat kommer nå i butikkene 15. september. Delikat Eggesalat er laget med egg fra norske høner, Mills majones og knasende gressløk.

– Nå trenger vi matro!

27.05.15
Det går knapt en dag uten at vi blir bombardert med diett-tips og motstridende kostholdsråd fra blogger, medieoppslag og nær omgangskrets. Nå er 8 av 10 nordmenn lei av forvirringen, viser en ny undersøkelse. – Det er på tide å ta matroen tilbake, sier Mills-sjefen.

- Det beste kostholdet er diettfritt

11.05.15
En ny norsk studie viser at små og enkle grep i kostholdet reduserer kolesterolet betraktelig, som gir redusert risiko for hjerte- og karsykdommer. Funnet bekrefter dermed at man fint kan leve og spise som normalt, uten sære dietter, og likevel gjøre noe bra for kroppen sin.

Coleslaw til folket

06.02.15
Pulled pork har vært en av de største it-trendene på matfronten det siste året. Ett av tilbehørene som ofte går hånd i hanske med denne retten er coleslaw, og derfor lanserer nå Delikat sin egen coleslaw i dagligvarehyllen. Delikat coleslaw er stappfull av fristende råvarer, og smaken er syrlig og fin slik den opprinnelig skal være.