Mills DA lanserer flere nye produkter i februar

En ny margarin uten melk og soya, yoghurtbaserte påleggsalater og nye begre på hele margarinsortimentet er blant nyheten fra Mills DA dette kvartalet.

En ny margarin uten melk og soya, yoghurtbaserte påleggsalater og nye begre på hele margarinsortimentet er blant nyheten fra Mills DA dette kvartalet.

Melange uten melk og soya

Det er stor etterspørsel etter matvarer som er tilpasset forbrukere med ulike allergier, som melk- og laktosefrie produkter. Melange lanserer derfor i en margarin i folie uten melk og soya.

- Melange uten melk og soya er et svært godt produkt til steking og baking, for de som er intolerante mot melk, laktose og soya. Vi gleder oss til å endelig kunne tilby dette til forbrukere som vi vet har ventet på et allergivennlig alternativ, sier Magnus Hansen, produktsjef for Melange.

Soft Flora og Vita hjertego’ i nye begre

Alle margarinene i beger får en mer moderne og funksjonell design. Lokket er videreutviklet og tilpasset forbrukernes behov i tråd med ønskene fra omfattende forbrukertester. Nå har lokket et mer robust feste, og åpningsfliker for både høyre- og venstrehendte brukere. Begrene blir også mer synlige i butikkhyllen, med tydeligere budskap og detaljer som skiller seg fra konkurrentene.

I tillegg kommer Soft Flora Original og Soft Flora Lett i mindre pakninger i butikkhyllene, med henholdsvis 265g og 270g.

Delikat yoghurtsalater

Kvinner og yngre forbrukere etterspør en lettere type påleggssalater med nye smaker. I de nye påleggssalatene fra Delikat er en stor del av majonesen er erstattet med yoghurt, som gir salatene et lavere kaloriinnhold. Delikat yoghurtsalater kommer i to smaksvarianter; en med reker, ingefær og pepperrot, og den andre med smaksrik skinke, agurk og hvitløk.


Lignende nyheter

Dette er nyvinningene fra Mills i 2016

16.02.16
Melange med smak av smør, en enda sunnere kaviar og kalde sauser fra Sverige er blant nyhetene fra Mills som lanseres under årets første produktslipp i dagligvarehandelen

– Foreldrenes bekymringer er blitt et samfunnsproblem

19.11.15
2 av 3 mødre er bekymret for at barna skal utvikle et usunt eller anstrengt forhold til mat og kropp. Over halvparten av fedrene bekymrer seg også. Det viser en ny undersøkelse gjennomført av Respons Analyse. 543 foreldre med barn under 18 år har svart på den ferske undersøkelsen, som også viser at foreldre og venner er de aller sterkeste påvirkerne i barnas liv når det gjelder matholdninger

Delikat lanserer Eggesalat

14.09.15
Ny påleggsalat kommer nå i butikkene 15. september. Delikat Eggesalat er laget med egg fra norske høner, Mills majones og knasende gressløk.

– Nå trenger vi matro!

27.05.15
Det går knapt en dag uten at vi blir bombardert med diett-tips og motstridende kostholdsråd fra blogger, medieoppslag og nær omgangskrets. Nå er 8 av 10 nordmenn lei av forvirringen, viser en ny undersøkelse. – Det er på tide å ta matroen tilbake, sier Mills-sjefen.

- Det beste kostholdet er diettfritt

11.05.15
En ny norsk studie viser at små og enkle grep i kostholdet reduserer kolesterolet betraktelig, som gir redusert risiko for hjerte- og karsykdommer. Funnet bekrefter dermed at man fint kan leve og spise som normalt, uten sære dietter, og likevel gjøre noe bra for kroppen sin.

Coleslaw til folket

06.02.15
Pulled pork har vært en av de største it-trendene på matfronten det siste året. Ett av tilbehørene som ofte går hånd i hanske med denne retten er coleslaw, og derfor lanserer nå Delikat sin egen coleslaw i dagligvarehyllen. Delikat coleslaw er stappfull av fristende råvarer, og smaken er syrlig og fin slik den opprinnelig skal være.