Delikat lanserer potetsalat med yoghurt

I februar kom helt nye typer påleggssalater i hyllene i norske butikker; Delikat Yoghurt i salat. Nå følger Delikat opp denne lanseringen med en utvidelse av serien inn i potetsalater, perfekt til grillsommeren 2014.

Delikat følger opp februars friske påleggssalatlansering med nyheter også innen potetsalater: Nytt friskt følge til grillmaten sommeren 2014

I februar kom helt nye typer påleggssalater i hyllene i norske butikker; Delikat Yoghurt i salat. Nå følger Delikat opp denne lanseringen med en utvidelse av serien inn i potetsalater, perfekt til grillsommeren 2014.

I 2013 lanserte Delikat potetsalater med crème fraîche, som ble tatt veldig godt imot. Serien bidro til at Delikat ble den største leverandøren av potetsalater sommeren 2013, og sikret også en god utvikling for kategorien totalt. I 2014 ønsker de å gjenta suksessen, og kommer med to nye nyheter i mai; Yoghurt i Potetsalat Purre & Pepper og Yoghurt i Potetsalat Soltørket tomat & Chili.

Nye produkter, nye smaker

Den nye serien Yoghurt i Potetsalat består av to varianter; Yoghurt i Potetsalat Purre & Pepper og Yoghurt i Potetsalater Soltørket tomat & Chili. Purre & Pepper er en bred og frisk variant, som passer til det meste man kan legge på grillen. Denne varianten er en oppdatering av klassiske potetsalater med purre, der Delikat i tillegg smaksetter med pepper. Og så tilsettes yoghurt i basen for en frisk smak. Den friskere smaken appellerer til alle som synes klassisk potetsalat kan få en litt for mektig smak av majones, og har blitt tatt veldig godt imot i forbrukertester.

Variant nummer to inneholder smak av Soltørket tomat & Chili. Dette er en hottere variant som tydelig merkes med en klassisk chili for å indikere styrke. Og den soltørkede tomaten gir en fin avrunding og sødme til chilien. Det hele balanseres av friskheten fra yoghurt.

Med disse to nyhetene i hyllen satser Delikat på enda en strålende grillsommer.


Lignende nyheter

Dette er nyvinningene fra Mills i 2016

16.02.16
Melange med smak av smør, en enda sunnere kaviar og kalde sauser fra Sverige er blant nyhetene fra Mills som lanseres under årets første produktslipp i dagligvarehandelen

– Foreldrenes bekymringer er blitt et samfunnsproblem

19.11.15
2 av 3 mødre er bekymret for at barna skal utvikle et usunt eller anstrengt forhold til mat og kropp. Over halvparten av fedrene bekymrer seg også. Det viser en ny undersøkelse gjennomført av Respons Analyse. 543 foreldre med barn under 18 år har svart på den ferske undersøkelsen, som også viser at foreldre og venner er de aller sterkeste påvirkerne i barnas liv når det gjelder matholdninger

Delikat lanserer Eggesalat

14.09.15
Ny påleggsalat kommer nå i butikkene 15. september. Delikat Eggesalat er laget med egg fra norske høner, Mills majones og knasende gressløk.

– Nå trenger vi matro!

27.05.15
Det går knapt en dag uten at vi blir bombardert med diett-tips og motstridende kostholdsråd fra blogger, medieoppslag og nær omgangskrets. Nå er 8 av 10 nordmenn lei av forvirringen, viser en ny undersøkelse. – Det er på tide å ta matroen tilbake, sier Mills-sjefen.

- Det beste kostholdet er diettfritt

11.05.15
En ny norsk studie viser at små og enkle grep i kostholdet reduserer kolesterolet betraktelig, som gir redusert risiko for hjerte- og karsykdommer. Funnet bekrefter dermed at man fint kan leve og spise som normalt, uten sære dietter, og likevel gjøre noe bra for kroppen sin.

Coleslaw til folket

06.02.15
Pulled pork har vært en av de største it-trendene på matfronten det siste året. Ett av tilbehørene som ofte går hånd i hanske med denne retten er coleslaw, og derfor lanserer nå Delikat sin egen coleslaw i dagligvarehyllen. Delikat coleslaw er stappfull av fristende råvarer, og smaken er syrlig og fin slik den opprinnelig skal være.