1. Pinnebrød med smak av kanelsnurrer:

Ingenting er som å avslutte en lang tur rundt bålet og grille pinnebrød. Ekstra stas blir det når de smaker som nybakte kanelboller. Deigen lager du på forhånd og pakker i tursekken sammen med kanel og sukker, en boks Soft Flora og en pensel. Denne oppskriften gir ca. 10 pinnebrød.

Husk å pakke: Kniv til spikking av pinner.

Hele oppskriften finner du her:

2. Muffins bakt i appelsinskall

Muffins bakt i appelsinskall på bål smaker kjempegodt og er morsomt å lage. Denne oppskriften er laget med havremel, som metter godt og gir energi til hjemturen. Muffinsrøren lages på forhånd og oppbevares i en tett beholder, for eksempel en flaske. Når du er fremme ved rasteplassen skjærer du toppen av appelsinene og graver ut innholdet med en skje, fyller på med røre og pakker appelsinen inn i aluminiumsfolie før den legges på bålet.

Husk å pakke: Kniv, aluminiumsfolie og skje til å spise med.

Hele oppskriften får du her:

3. Luftige speltlapper på bål

Har du en gammel stekepanne eller bålpanne har du alt du trenger for å lage lapper på bål. Røren kan du lage i forveien og oppbevare på en tett beholder, som en flaske med skrukork. Smaker supert med for eksempel Soft Flora og brunost.

Tips: ta med en rist til å legge over bålet slik at stekepannen står støtt.

Husk å pakke: Stekespade.

Oppskriften finner du her: