Glutenfrie mandelkjeks med bringebærhjerter

Enkelt
35 min.
Disse søte mandelkjeksene er laget utelukkende av mandelmel og er derfor naturlig glutenfrie. Perfekt når det er allergier å ta hensyn til. De glutenfrie kjeksene kan lages med andre former som stjerner eller dyr, og kan også fylles med andre syltetøytyper om du ønsker det.
Vurder oppskriften
Få den tilsendt oppskriften

Slik gjør du

  • Varm opp ovnen til 180 grader.

  • Bland sammen mandelmel, melis, bakepulver og vaniljesukker i en bolle. Smuldre inn Soft Flora Steke og Bake og elt til det har samlet seg til en fin deig.

  • Kjevle ut deigen på et bakepapir til den er 0,5 centimeter tykk. Bruk en form eller et glass til å stikke ut sirkler. Fjern deigen rundt sirklene og kjevle ut denne på nytt. Stikk ut flere sirkler og fjern deigen rundt. Gjenta til du nesten ikke har ukjevlet deig igjen.

  • Stikk ut hjerter i midten av sirklene og fyll de med bringebærsyltetøy.

  • Bak de glutenfrie kjeksene i ovnen i 12 til 14 minutter, eller til de er gylne. Avkjøles helt før de nytes.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Soft Flora Steke og Bake

Lignende oppskrifter

Mandelgrøt med blåbær

Melkefri mandelgrøt

Enkelt
10 min.
Frokostlapper med pepperkakesmak

Frokostlapper med pepperkakesmak

Enkelt
30 min.
glutenfrie cookies

Glutenfrie cookies med havregryn

Enkelt
30 min.