Eltefri minipizza med pepperoni

Enkelt
110 min.
Disse minipizzaene er herlige munnfuller du kan dippe i tomatsaus eller rømmedressing. De er også supre som en liten overraskelse i matpakka til barna. Minipizzaene kan fint fryses og puttes rett i matboksen fra fryseren, så vil de være ferdig tint til lunsjpausen. Oppskriften gir cirka 20 minipizzaer.
Vurder oppskriften
Få den tilsendt oppskriften

Slik gjør du

  • Bland sammen hvetemel, tørrgjær og salt i en bolle.

  • Smelt Soft Flora Steke og Bake i en kjele eller i mikrobølgeovnen. Tilsett egg, melk og smeltet Soft Flora i melblandingen og rør rundt til det hele er godt blandet.

  • Dekk bollen med plast og la deigen heve på kjøkkenbenken over natten. Deigen bør heve i minst 8 timer, men ikke lenger enn 18 timer. Da risikerer du at gjæren dør, og brødet vil ikke heve.

  • Dryss rikelig med hvetemel over kjøkkenbenken. Samle deigen og elt den for hånd i 2 til 3 minutter. Tilsett litt ekstra hvetemel om du trenger det.

  • Form deigen til 20 små runde kuler og legg de på et bakepapir. Trykk kulene flate med håndflaten. Dekk til med kjøkkenhåndkle og la den etterheve i 30 minutter.

  • Varm opp ovnen til 200 grader.

  • Legg små skiver av pepperoni på deigbitene og trykk de ned i deigen.

  • Stek på midterste rille i ovnen i 10 minutter.

  • Server med pizzasaus eller ketchup.

Antall porsjoner:

  • 250 gram siktet hvetemel
  • 250 gram sammalt hvetemel, finmalt
  • 0.25 ts tørrgjær
  • 0.5 ts salt
  • 150 gram Soft Flora Steke og Bake
  • 1 stk egg
  • 3 dl melk, romtemperert
  • 1 dl pizzasaus eller ketchup
  • 20 stk pepperoni

Produkter i oppskriften

Soft Flora Steke og Bake

Lignende oppskrifter

eltefrie grove horn fylt med ost og skinke

Eltefrie grove horn med ost og skinke

Enkelt
110 min.
fullkornskjeks

Søte fullkornskjeks

Enkelt
25 min.
egg mcmuffins

Slik lager du Egg McMuffins hjemme

Middels
135 min.